Skateboard stalling voor op school

We hebben deze periode een opdracht gekregen van onze school (Metis Montesorri Lyceum). Je kon kiezen tussen 2 opdrachten: een prullenbak maken die afval scheid en die er aantrekkelijk uit ziet of een skateboard stalling die practies is op school en er leuk uit zagen. Ik heb voor de skateboard stalling opdracht gekozen. Ik heb deze opdracht samen gemaakt met Mica, Lorena en Helene. Je moest ook kunnen zien aan de stalling dat het bedoelt is voor skateboards en het moest geschikt zijn voor alle soorten skateboards. 

Wij hebben het idee bedacht om een soort kluisjes te maken. Er zou dan in elk kluisje een skateboard passen. Om de kluisjes er wat leuker uit te laten zien en er voor te zorgen dat je kon herkennen dat het voor skateboards was hebben wij besloten om een ontwerp op de kluisjes te schilderen. 

We gingen op de kluisjes een strand schilderen met zee. er was een surfer die op de golven aan het surfen was op een skateboard. 

De kluisjes hadden een slot zodat je niet de skateboarden zou kunnen stelen. Je stopte 1 of 2 euro in het slot en dan draaide je de sleutel om en zat het kluisje dicht. Eigenlijk precies het zelfde systeem als zwembad kluisjes.

Wij hebben toen een prototype gebouwd. We hebben ook een echt werkend slot gekocht. we hebben eerst alle planken opgemeten en op maat gezaagd. toen hebben we het in elkaar geboord en de scharnieren er in gezet. daarna hebben we het slot er in gemaakt en uiteindelijk hebben we ons ontwerp er op geschilderd.